Zanima vas neka tema ili problem, ali ne znate koja pitanja da postavite, kome da ih postavite, kako da analizirate odgovore i donesete ispravan zaključak? proMENTE istraživači i istraživačice vam mogu pomoći. 

proMENTE je specijaliziran za pristupe istraživanju u kojima se koriste različite metode i izvori podataka, što omogućava dobijanje cjelovite slike teme ili problema koji se istražuje. 

Etički principi i kvalitet rada su temelji na kojima gradimo naša istraživanja. Zajedno sa klijentima radimo na razvijanju istraživačkih pitanja i odabiru metoda prikupljanja podataka, a rezultate jednostavnih i kompleksnih analiza prezentiramo na jasan i razumljiv način. Naši stručnjaci i stručnjakinje su iskusni u radu sa različitim kategorijama ispitanika, te nam je posebno važno da zaštitimo njihovu dobrobit i anonimnost. Korištenjem različitih metoda i izvora podataka osiguravamo ispravne, relevantne i objektivne zaključke. Naši izvještaji su detaljni, prilagođeni razumijevanju i potrebama klijenata, te dostupni na lokalnom i engleskom jeziku.  

 

Pogledajte listu istraživanja koje smo do sada uspješno realizirali